Tenis

Beker opet o Ðokoviću: Problem je u glavi!

Objavljeno: 27.04.2017 | 10:41Izvor: Telegraf.rs

Sada svi hoće da vide slabost kod nekadašnjeg najboljeg tenisera i igraju mnogo pametnije protiv Novaka, rekao je Beker

Nekadašnji trener Novaka Ðokovića, Boris Beker, izjavio je da se srpski teniser prošle godine mentalno promenio posle osvajanja Rolan Garosa, ali da i dalje ima vremena da se vrati starim navikama i uspesima.– Forhend i servis ne mogu da se izgube za jednu noć, mislim da je sve do glave. Mislim da se mnogo stvari promenilo posle osvajanja Rolan Garos, njegovog životnog sna, i tada je balon pukao, vazduh mu je otišao i još ga nije povratio – rekao je Beker za Skaj Sport.

Legendarni Nemac, koji je od 2013. do 2016. godine trenirao Ðokovića, smatra da ostali igrači vide da se Novak muči i da žele to da iskoriste.

- Svlačionica nikad ne spava, kada svi vide slabost kod vrhunskog tenisera hoće njegov skalp. Čitaju mu govor tela i pametnije igraju protiv Novaka. Bio je dominantan dugo, ali sada se situacija okrenula. Ipak, tek ima 29 godina i vreme da okrene situaciju – rekao je Beker.

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

On je prokomentarisao i Rodžera Federera, istakavši da ga ne iznenađuje dobre igre Švajcarca ove sezone.

– Osvojio je Australijan open, Majami i Indijan Vels, nisam iznenađen jer je Rodžer jedan od najvećih sportista svih vremena – zaključio je Beker.

(Telegraf,rs/Tanjug)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u