Tenis

AUUU... Prsata Rumunka napravila veliki problem Novaku

Objavljeno: 10.12.2016 | 11:57Izvor: Alo!

Poštujem Đokovića, imamo veoma dobar odnos, ali odlično sarađujem sa Darenom Kejhilom i on će ostati moj trener, kaže Halepova.

Ne da trenera... Simona HalepSvetski mediji na sva zvona bruje da će australijski stručnjak zameniti Borisa Bekera u stručnom štabu Novaka Đokovića. Ipak, rumunska teniserka Simona Halep, poznata po ogromnim grudima,ne želi da prepusti Srbinu svog trenera.

- Poštujem Novaka Đokovića, kao i svakog drugog sportistu. Imamo veoma dobar odnos, treniramo zajedno. Takođe, odlično sarađujem sa Kejhilom, što će se i dalje nastaviti. Tu neće biti nikakvih promena - uverava Halep.

Lepa rumunka trenutno zauzima četvrtu poziciju na WTA listi, a za tu činjenicu, prema njenim rečima, najviše je zaslužan australijski trener.

- Verujem u njega, kao što on veruje u mene. To je najbitnije. Sarađujemo godinu dana i nikad se nismo posvađali. Uvek slušam ono što mi kaže, ali i on sasluša mene. Važno mi je da znam da poštuje moje mišljenje. Utiče pozitivno na mene i igram mnogo bolje otkako je on u mom timu. Kejhil se stalno trudi da mi treninzi budu zanimljivi i taj način rada mi prija - ističe Rumunka.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u