Ostali sportovi

MASOVNA TUČA U NOVOM PAZARU: Napadnut Kristijan Golubović, njegov brat teško povređen!

Objavljeno: 23.08.2014 | 13:49Izvor: Kurir

U tuči je šest osoba lakše povređeno, dok je brat Kristijana Golubovića zadobio teške telesne povrede

Kristijan Golubović napadnut je večeras u Novom Pazaru uoči MMA meča sa Adnanom Alićem. 

U hali Pendik izbila je velika masovna tuča kada je na scenu izašao Kristijan Golubović. U tuči je šest osoba lakše povređeno, dok je brat Kristijana Golubović zadobio teške telesne povrede. Svi povređeni su članovi Kristijanovog tima.

Pojedini novopazarski mediji preneli su da je tuča počela jer su članovi Golubovićevog tima podizali tri prsta. Tada je nastao konflikt. Prenose da je Kristijan sve vreme bio u oktagonu i da nije učestvovao u tuči.

Zamenik načelnika PU Novi Pazar Jasmin Duštinac rekao je Tanjugu da je tuča izbila izmedu Golubovićevih i Alićevih navijača pre nego što je meč počeo.

"Tuča je izbila izmedu navijača koji su se nalazili na parketu oko ringa", rekao je Duštinac. Policija je odmah reagovala i sprečila opštu tuču, a Golubovićevi navijači su odvedeni u svlačionicu sportske hale - kaže Duštinac.

U PU Novi Pazar bilo je dvadesetak "navijača" od kojih su uzete izjave radi utvrđivanja "okolnosti nastanka tuče i učesnika u tuči".

Prijatelju Kristijana Golubovića, iz Hrvatske, koji je došao da ga bodri u Novi Pazar, polupali su automobil koji je bio ispred hale.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u