Ostali sportovi

Lupio je po guzi njegovu devojku, onda je tražio batine u ringu, I DOBIO IH JE!

Objavljeno: 30.08.2015 | 16:40Izvor: Telegraf.rs

Napravio je paklenu uvertiru pred meč, onda je neverovatno provocirao tokom borbe jer je spustio gard i pustio protivnika da ga udara u glavu, a na kraju je brutalno nokautiran

Neverovatan boks meč održan je u Stejpls centru u Los Anđelesu, gde su se borili Šejn Mozli i Rikardo Majoraga. Bio je njihov drugi boks duel u profesionalnoj karijeri dvojice boksera. U prvom je slavio Mozli posle nokauta još 2008. godine. Sada je dao priliku Majoragi za revanš, ali je ponovo slavio posle nokauta.

Vrela je bila i uvertira meča, pošto je Majoraga tokom merenja lupio po guzi devojku Mozlija. On mu je zbog toga pretio da će ga ubiti, a u ringu ga je kasnije i brutalno nokautirao.

Ipak, ono što je bilo najupečatljivije na ovom boks spektaklu, koji se danas prepričava u celom svetu, jeste detalj iz treće runde. Majoraga je uradio nešto neviđeno u tim trenucima.

Mozli je imao seriju udaraca, a njegov rival je na to odgovorio tako što je spustio gard i čekao da ga udara, gestikulirajući da mu ne može ništa.

 

On je bezobrazno pokazivao na međunožje i širio ruke, pa je i sudija morao da interveniše i spreči neprijatnu scenu. Nešto kasnije, u petoj rundi Mozli je kaznio Majoragu, kada ga je iznenadnim aperkatom pogodio u bradu, posle čega nije uspeo da se oporavi posle 10 sekundi, koliko je sudija brojao.

 

 

Delovalo je da je Majoraga u prednosti u u tim trenucima, imao je inicijativu i agresivno je napadao, ali je usledila kontra posle koje je pobedio i došao do 40. pobede nokautom u karijeri.

Pogledajte i najzanimljivije detalje sa borbe.

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u