Ostali sportovi

DRAMA U RINGU: Pogledajte kako je srpski borac spasio hrvatskog od sigurne smrti!

Objavljeno: 22.12.2014 | 21:39Izvor: Telegraf.rs

- Kad sam video da je pao u nesvest, brzo sam ga okrenuo na stranu i zajedno sa sudijom mu izvadio gumu i jezik napolje, kako se ne bi ugušio. Klinac je izuzetno hrabar jer ne bi svako prihvatio borbu pet dana pred meč i zbog toga ima moje poštovanje - kaže Dušan Džakić, koji je pravovremeno reagovao i spasio Hrvata Sebastijana Eminija

Jedna od upečatljivijih borbi na nedavno završenom “Serbian batle championship 4″ bila je ona između srpskog takmičara Dušana Džakićai Hrvata Sebastijana Eminija (21).

Hrvat je, naime, posle nekoliko minuta izgubio svest u ringu, ali mu je Srbin odmah priskočio u pomoć, pre nego što su mu se pridružili sudija i lekarska služba.

Džakić je brže-bolje izvukao jezik napolje Eminiju i tako u prvom trenutku sprečio možda i najcrnji epilog.

Nekoliko dana kasnije za Telegraf objašnjava celu situaciju.

- Kad sam video da je pao u nesvest, brzo sam ga okrenuo na stranu i zajedno sa sudijom mu izvadio gumu i jezik napolje, kako se ne bi ugušio. Ovaj klinac je izuzetno hrabar jer ne bi svako prihvatio borbu pet dana pred meč i zbog toga ima moje poštovanje. Bez obzira na to što je dečko iz Hrvatske, to nije razlog da mu ne pomognem, jer nisam nacionalista – poručuje Dušan Džakić.

Borbu i detalj koji je uznemirio SPENS možete da pogledate na 3:55 minuta borbe:


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u