Ostali sportovi

BOMBA! Hrvat selektor Srbije?!

Objavljeno: 23.08.2014 | 16:45Izvor: Telegraf.rs

Počinju pregovori sa kandidatima za novog selektora, a među njima je i trofejni Lino Červar

Predsednik Rukometnog saveza Srbije Velimir Marjanović je da su Lino Červar, Nenad Peruničić, Veselin Vujović, Nenad Vučković, Jovica Cvetković i Ljubomir Vranješ kandidati za novog selektora reprezentacije.

Na sednici Upravnog odbora RSS, koja je održana u utorak, utvrđeno je da bi selektor mogao da bude i inostrani stručnjak, ali da cilj državnog tima uvek mora da bude borba za najviši plasman.

- Razmatramo mogućnosti i obavljamo konsultacije oko više poznatih rukometnih imena među kojima su Dejan Perić, Lino Červar, Nenad Peruničić, Velja Petković, Huan Karlos Pastor, Veselin Vujović, Nenad Vučković, Jovica Cvetković, Nenad Kljajić, Ljubomir Vranješ..

- Nakon sagledanja mogućnosti biće obavljeni konkretni razgovori sa par mogućih kandidata kako bi UO u septembru doneo konačnu odluku. U obzir će se uzeti stav da je cilj plasman na Olimpijske igre, ali i finansijski uslovi, kao i zelja da se kroz stručni štab stvaraju nova selektorska imena”, rekao je Marjanović za sajt RŠ.

Reprezentacija Srbije je bez selektora od odlaska Vladana Matića s klupe nacionalnog tima posle neuspeha u baražu za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru naredne godine.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u