Košarka

VUJOŠEVIĆ SLOVENAČKIM SUDIJAMA: Izvinite što sam sumnjao u vas!

Objavljeno: 01.02.2015 | 01:27Izvor: Telegraf.rs

Trener Partizana poručio je da je sudijska trojka na na meču u Skoplju dobro obavila svoj posao

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević izvinio se sudijama iz Slovenije (Petek Saso, Majkić Mario, Krejić Boris), zato što je pred meč sa MZT-om u Skoplju izrazio sumnju u njihov odnos na meču, s obzirom da se Olimpija bori za plasman u fajnal-for ABA lige.

- Želim da se izvinim sudijama iz Slovenije u koje sam sumnjao pre utakmice. Oni su na najvišem profesionalnom nivou obavljali posao – rekao je Vujošević.

Košarkaši Partizana vezali su sedmu pobedu u ABA ligi pošto su u Skoplju savladali MZT sa 63:55 (24:19, 14:11,10:19, 15:6) u 20. kolu.

Crno-beli su se pobedom u Makedoniji približili plasmanu u plej-of, ali sa realnim šansama da sa bolje pozicije startuju jer su prišli drugoplasiranoj Budućnosti na samo dve pobede, dok Cedevita ima jednu više.

– Kad god igramo u Skoplju, bude teško. A znamo i da su nam utakmice ovde jako važne, a MZT igra kao da su najvažnije.  Ja to uvek poštujem i ponosan sam na svaku pobedu u ovom gradu i protiv ovog tima. Impresioniran sam čitavom infrastrukturom i novom dvoranom. Vidi se da postoje preduslovi za razvoj kluba, ali potrebno je strpljenja – rekao je Vujošević.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u