Košarka

Promenila je imidž i vratila se u Beograd! Njega i Zvezdu je ponovo bodrila!

Objavljeno: 18.05.2015 | 21:41Izvor: Telegraf.rs

Pustila je kosu i nije nosila naočare, koje je imala na Zvezdinoj utakmici pre dva meseca, kada je u Areni bodrila Zvezdu protiv Barselone u Evroligi

Na košarkaškom večitom derbju pažnju nam je zaokupila tamnoputa devojka, koja je  sve vreme aplaudirala koševima igrača Crvene zvezde

Snimali smo njene reakcije posle pogodaka Zvezdinih košarkaša. Svaki koš je ispratila aplauzom, a neke majstorije poput trojke Luke Mitrovića sa gotovo pola terena su je naterele i da ustane i burno proslavi.

Kada bi atmosfera u Pioniru dostizala vrhunac ludila, u ruke je uzimala telefon i snimala kako Delije navijaju. U očima joj se jasno moglo videti da je u neverici kakva se buka stvara u Pioniru.

Košarkaši Zvezde burno slavili sa Delijama pobedu nad Partizanom! (VIDEO)

SRAMOTNO: Navijač Zvezde pljuvao Vujoševića kod tunela za igrače! (VIDEO)

Utakmicu je pratila u društvu prijateljice, sa kojom je komentarisala dobre poteze crveno-belih košarkaša.

Printskrin: Yotube/Telegraf.rs TV

Printskrin: Yotube/Telegraf.rs TV

Prišli smo joj na kraju meča ne bismo li saznali otkud ona u Pioniru. Nije bila raspoložena da priča za medije, ali smo se kasnije setili da smo je ranije već videli. Ovoga puta je samo malo promenila imidž, pa je nismo prepoznali odmah. Pustila je kosu i nije nosila naočare, koje je imala na Zvezdinoj utakmici pre dva meseca, kada je u Areni bodrila Zvezdu protiv Barselone u Evroligi.

Svi su u Areni gledali u nju, a ona je gledala i slikala samo jednog košarkaša Zvezde! (VIDEO)

Tada je bila raspoloženija za razgovor i objasnila nam je da je na utakmicu došla iz Amerike zbog Markusa Vilijamsa. Ostala nam je mala nedoumica da li mu je u pitanju prijateljica, jer na engleskom reč ”girlfriend” ima dvostruko značenje, može da znači i devojka, ali i prijateljica.

Pogledajte i sami kako je bodrila Zvezdu protiv Partizana i kakav su utisak na nju ostavile Delije.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u