Košarka

Pročitajte emotivno pismo koje je Bogdanoviću poslao njegov najveći fan!

Objavljeno: 23.07.2014 | 10:00Izvor: Telegraf.rs

Bivši košarkaš Partizana dobio je pismo od svoje obožavateljke Nađe iz Subotice koja je imala poruku za njega

Bogdan Bogdanović je ovog leta napustio Partizan i karijeru će nastaviti uFenerbahčeu, a to je palo dosta teško navijačima crno-belih i njegovim fanovima koji mu svakodnevno na društvenim mrežama upućuju želje da ima uspeha u nastavku karijere i da se jednog dana vrati u taj klub.

Međutim, jedno pismo koje je dobio, a koje nije bilo putem društvenih mreža već je na ona starinski način napisano posebno je pogodilo srpskog reprezentativca koji nije mogao, a da ga ne podeli sa svojim obožavaocima. Pismo je napisala i poslala kako kaže njegov najveći fan Nađa iz Subotice, a pročitajte šta mu je poručila.

- Dragi Bogdane, pre svega želim ti puno uspeha u nastavku karijere, da budeš još bolji, neka te sreća prati i da te naravno zaobiđu povrede. Jako volim da gledam tvoje snimke, a najslađe mi je kada gledam reprizu finala za ovu sezonu. I tada i sad, to jest uvek kada daš koš osećam se ponosno. Uvek kada gledam kako igraš motivišeš me da još više radim i treniram.

Hvala ti, jer si pokazao da rad i upornost vode do uspeha i da uvek trebam da dam svoj maksimum. Pošto sam iz Subotice dolazila sam samo na utakmice Evrolige. Ostalo sam pratila preko TV-a. Najlepše utakmice u Evroligi u mi bile protiv CSKA i Makabija, mislim da znaš i zašto.

Malo mi je krivo što niste sa Zvezdom u grupi, pa neću moći da idem u Arenu u tvom dresu, ali biće još prilika da te gledam uživo, nadam se. Ja sam tvoj veliki fan i uvek ću te bodriti. Ti si u mojoj kući legenda, pratim sve tvoje utakmice i to su vrlo emotivna navijanja. Jeste da poraz boli, ali me čini ponosnijom od pobede i uspeha, jer pokazuješ kolika si veličina. Pravi sportista.

Želim da znaš da sam ja ona Nađa kojoj si poslao dres za Suboticu, ako se sećaš. Mnogo si me usrećio tada. Kao navijač Partizana osećam potrebu da ti se zahvalim za sve što si učinio za klub, stvarno jedno veliko hvala! Hvala ti što me činiš posebnom i srećnom. Zauvek uz tebe Bogdane! Jedan jedini, neponovljivi i najbolji…Bogdan Bogdanović – piše u pismu male Nađe.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u