Košarka

Prelepa navijačica Albe u grotlu Delija: Pogledajte kako se ponašala dok je Zvezda mlela Nemce!

Objavljeno: 30.01.2015 | 17:30Izvor: Telegraf.rs

Okružena navijačima crveno-belih sa svih strana, atraktivna crnka se nervirala zbog loše igre berlinskog tima, ali je bila oduševljena atmosferom

U vatrenoj atmosferi Pionira koju su priredili navijači Crvene zvezde na utakmici protiv Albe u Evroligiosim trojice navijača nemačkog kluba, na tribinama se našla i jedna navijačica Berlinaca.

Atraktivna devojka je bez obeležja sedela među najvatrenijim Delijama, a da je bodrila ekipu iz Berlina dalo se primetiti po njenim reakcijama koje je pravila tokom meča, a poprilačan utisak je na nju ostavila i atmosfera, te se svako malo okretala oko sebe i pratila šta rade pristalice crveno-belih.

Međutim, iako je hala bila ispunjena, njena lepota nije promakla oku našeg fotoreportera, a kako smo uspeli da saznamo posle meča, reč je o devojci iz Beograda koja je bliska sa nekim iz berlinskog tima, a razgovarala je nakon utakmice i sa pomoćnim trenerom tog kluba Milenkom Bogićevićem.

Ipak, nismo uspeli da otkrijem da li je samo poreklom iz prestonice Srbije, a živi u Berlinu i da li i tamo često bodri ovaj nemački tim ili je u pitanju nešto drugo. U svakom slučaju njena pojava nije izazvala nikakvu reakciju Delija, iako je navijala protiv njihovog kluba i bila okružena njima.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u