Košarka

Ovo je monstrum koji je ubio navijača Zvezde Marka Ivkovića!

Objavljeno: 27.11.2014 | 12:07Izvor: Telegraf.rs

Najnovija tehnologija korišćena je kako bi se identifikovala lica i kako bi se otklonile smetnje koje stvaraju loše osvetljenje i slični spoljni faktori. "Hurijet" prenosi da je petoro osumnjičenih dalo određene informacije o osobi koja je izvršila ubistvo, a čiji lik nije bio najjasniji zbog svetla baklji

Dnevni list Hurijet objavio je fotografiju privođenja navijača za koga se sumnja da je usmrtio Marka Ivkovića!

Podsetimo, turski mediji su juče objavili da je ubica Marka Ivkovića uhapšen.

Ranije je objavljeno da je pet osoba privedeno na osnovu snimaka kamera, kao i da je pregledano je oko 300 sati video materijala, a da je više od 200 ljudi uključeno je u istragu u okviru četiri specijalna tima.

Najnovija tehnologija korišćena je kako bi se identifikovala lica i kako bi se otklonile smetnje koje stvaraju loše osvetljenje i slični spoljni faktori. “Hurijet” prenosi da je petoro osumnjičenih dalo određene informacije o osobi koja je izvršila ubistvo, a čiji lik nije bio najjasniji zbog svetla baklji.

Prema prvobitnim informacijama, petorica privedenih koji su bili najbliži mestu zločina negirali su da znaju ko je usmrtio Marka Ivkovića, koji je preminuo u bolnici posle pokušaja reanimacije, ali su promenili iskaz.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u