Košarka

Mejveder i Pakjao gledali poraz Majamija i dogovorili 'borbu veka'

Objavljeno: 28.01.2015 | 11:58Izvor: Telegraf.rs

Dvojica najboljih boksera današnjice prvi put se sreli na meču Majamija koji je poražen od Milvokija rezultatom 109:102

Sudbina je izgleda htela da se bokseri Flojd Mejveder i Meni Pakjao prvi put u životu sretnu baš na utakmici NBA lige koju je Majami kod kuće izgubio od Milvokija (109:102), ali malo koga je interesovala košarka koliko je pažnja bila usmerena na ove borce.

Borce koji su krajem 2014. godine upućivali teške reči ka ovom drugom, a posebno se istakao Filipinac koji je tražio borbu veka sa Mejvederom.

I izgleda da će dobiti šansu da se pokaže jer mu je Mejveder navodno obećao borbu, dao broj telefona da ga nazove kako bi zakazali duel. Kulturno su se pozdravili i sedeli su jedan blizu drugog.

A na parketu je sve prštalo od borbe između Majamija i Milvokija. Kao pobednik je izašla gostujuća ekipa najviše zahvaljujući Najtu i Midltonu koji su ubacili po 17 poena. Bejles je dodao 14, a O Džej Majo poen manje.

Pored poraza, Vrelinu može da zabrine i povreda Dvejna Vejda koji je izašao napolje u trećoj deonici. Do tada je uspeo da ubaci 12 poena, dok su Boš sa 26 i Čalmers sa 21 poenom bili najbolji u domaćoj ekipi.

Neočekivani poraz na domaćem terenu doživeo je Golden Stejt koji je, nakon produžetaka, ispustio pobedu protiv Čikaga, iako su u svojim redovima imali raspoloženog Stefona Karija – 111:113.

Ubacio je 21 poen, imao devet asistencija, a jedna od njih je podsetila na dane kada je Medžik Džonson igrao košarku. Pas za Igudalu i delirijum na tribinama.

Bikove su do pobede vodili Rouz sa 30, dok su Noa i gasol imali po 18 poena. S tim da je Španac zabeležio 16 skokova i osam asistencija. Solidan je bio i Nikola Mirotić sa 12 ubačenih poena.

Rezultati:

Indijana – Toronto 91:104
Detroit – Klivlend 95:103
Majami – Milvoki 102:109
Dalas – Memfis 90:109
Golden Stejt – Čikago 111:113
LA Lejkersi – Vašington 92:98


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u