Košarka

(FOTO) SRPSKI KOŠARKAŠI UŽIVAJU U NOĆNOM PROVODU! Teo i Nedović i dalje lumpuju!

Objavljeno: 26.08.2016 | 10:26Izvor: medio.rs

Kapiten reprezentacije Miloš Teodosić i njegov saigrač Nemanja Nedović nastavili su da slave srebro iz Rija na beogradskom splavu "Bridž"

Srebrni "orlovi" nastavljaju da luduju po beogradskim noćnim klubovima! Reprezentativci Srbije Nemanja Nedović i Miloš Teodosić i u sredu uveče su proslavljali medalju iz Rija na splavu "Bridž", zajedno sa nekadašnjim saigračem Markom Kešeljom i Filipom Živojinovićem, sinom proslavljenog tenisera Bobe Živojinovića.Iako su izabranici Saleta Đorđevića u utorak uveče napravili veliku žurku na splavu "Lasta", zajedno sa odbojkašicama i košarkašicama, Teodosiću i Nedoviću to izgleda nije bilo dovoljno.

Slavili i rođendan

Oni su se već naredne večeri uputili na "Bridž", gde su uživali u pesmama Filipove devojke, Aleksandre Prijović. Ona je počela da peva oko jedan sat posle ponoći i zabavljala ih je do ranih jutarnjih časova.Prijovićeva je istakla da veoma ceni naše košarkaše i da joj je bilo veoma drago što su uživali u njenom nastupu.

- Košarkaši su super momci i veoma ih cenim. Drago mi je što su došli da me slušaju. Prvenstveno ih poštujem kao sportiste, a zatim i kao Filipove drugare - kazala je Prijovićka za Informer.

Osim drugog mesta na Olimpijskim igrama u Riju, naši košarkaši su sinoć proslavili i rođendan Filipa Živojinovića. Sin nekadašnjeg tenisera je želeo da počasti "orlove" za svoj 31. rođendan, koji inače pada 19. avgusta. Međutim, pošto su reprezentativci Srbije tada bili u Riju, on ih je naknadno častio.

Teodosić i Bogdanović su uživali na splavu, ali su se trudili da mnogo ne privlače pažnju. Uglavnom su bili u separeu sa Filipom i Kešeljom i pričali su. U početku su pili vodu, ali to samo dok nije žurka počela, posle su se opustili i prešli na alkohol - prepričao nam je jedan od gostiju splava.

Jurile ih devojke

On je dodao da su devojke bez prestanka saletale Tea i Nedovića.

Kada je Prijovićka počela da peva, počela je prava ludnica na splavu i svi su đuskali. Devojke su sve vreme prolazile kako bi se slikale sa našim košarkašima, a oni su im rado izlazili u susret. Neke su pokušale i da ih bliže upoznaju, ali im to nije pošlo za rukom. Posebno ne kada je u pitanju Nemanja Nedović, pošto je on u dugoj vezi sa manekenkom Minom Milutinović - kazao nam je naš izvor.

Žarko Radovančević
 
Žarko Radovančević
Filip Živojinović
Žarko Radovančević
 
Žarko Radovančević
 

Tomićević slavio u suzama

Srpski kajakaš Marko Tomićević srebrnu medalju sa Olimpijskih igara je proslavio u rodnom Bečeju u krugu porodice. Tomićević je dočekan sa balonima u bojama srpske zastave, a na kapiji je pisalo "Čestitamo, komšija". On je sa porodicom i prijateljima slavio celu noć, a od sreće je u nekoliko navrata i zaplakao.

INFORMER.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u