Košarka

AMERIKANCI PROVOCIRAJU: U Tokiju će nam najveći rivali biti Hrvati, a ne Srbi!

Objavljeno: 25.08.2016 | 15:43Izvor: medio.rs

Ameri ne računaju na Srbiju! Ugledni američki košarkaški portal "SB nation" smatra da srpski košarkaši neće biti glavni rivali drim-timu na sledećim Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine i da će umesto "orlova" reprezentaciji SAD probleme praviti Hrvatska, Francuska, Australija i Kanada.

Ovaj portal tvrdi da će, osim američkih košarkaša, najveće zvezde na Igrama 2020. godine biti hrvatski reprezentativac i košarkaš Bruklina Bojan Bogdanović, kao i talentovani košarkaši Dario Šarić i Mario Hezonja.

Šarić poseduje veliki kvalitet. Iako igra na poziciji četvorke, pokazao je neverovatan talenat za razigravanje, a Hezonja ima izvanredan potencijal kao šuter i strelac. Biće to veoma dobar tim - objasnio je novinar portala i dodao:

Tu je takođe Dragan Bender, četvrti izbor na NBA draftu, koji će u Tokiju imati 22 godine i već nekoliko NBA sezona iza sebe. Hrvatska može da računa i na mladog centra Ivicu Zubca i Antu Žižića. Pored reprezentacije Hrvatske, dobri rezultati se očekuju i od Francuza i Australijanaca, a mogli bi da iznenade i Kanađani - zaključio je novinar ovog portala.

INFORMER.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u