Fudbal

ZVEZDA NA VIBERU: Evo koliko će koštati stikeri i kako će Delije komunicirati

Objavljeno: 15.08.2015 | 16:03Izvor: Telegraf.rs

Direktor marketinga Crvene zvezde Goran Broćić je za Telegraf objasnio kakvu će finansijsku korist imati klub od saradnje sa japanskom kompanijom

Crvena zvezda je dogovorila saradnju sa kompanijom Viber i u sklopu toga će koristi imati i navijači crveno-belih, kao i sam klub.

Zvezdaši će imati na mogućnost da na jednoj od najpopularnijih aplikacija za komunikaciju, ubuduće koriste sličice sa motivima svog voljenog kluba, a takođe će imati i svoj ”pablik čet”.

Razgovarali smo sa direktorom marketinga Zvezde, Goranom Broćićem, koji nam je ispričao detalje saradnje Zvezde i japanske kompanije, i kakvu će konkretno finansijsku korist klub imati od nje.

– Zvezda će imati finansijsku korist jer će se stikeri prodavati. Cena će biti dva dolara, a veći deo toga će ići klubu. Omogućili smo dva načina na koji će navijači moći da kupe stikere.

- Prvi je tako što će im biti naplaćeni preko operatera, a drugi je preko kreditne kartice. Za nas je naročito dobro što će moći da se kupuju tako što će im stići na računu preko operatera, jer i dalje mnogi u Srbiji nemaju kreditne kartice, a i Viber najčešće koriste mlađi navijači - rekao je Broćić za Telegraf.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

>>> U Surdulici trenera Zvezde nazvali BIKOM (FOTO)

– Stikeri će biti napravljeni sa motivima kluba, biće napravljeni grbovi grbovi, a takođe i motivacioni slogani, koji su popularni među navijačima i koriste se u svakodnevnoj komunijaciji – pojasnio je direktor Zvezdinog marketinga.

Druga pogodnost koju će navijači crveno-belih imati na raspolaganju jeste grupni čet. Goran Broćić nam je otkrio da se on već funkcioniše ali je u test fazi i zatvoren je za javnost, ali biće dostupan za sedam do deset dana.

– U toku je testiranje pablik četa, to će biti nešto kao modifikovana verzija Tvitera i foruma. Navijači će imati mogućnost grupne komunikacije, dobijaće sva obaveštenja vezana za klub, moći će među sobom da dele sadržaj i druge informacije. On već funkcioniše, ali je trenutno zatvoren za javnost, pošto su u toku završni testovi. Biće dostupan za sedam do 10 dana – zaključio je Goran Broćić za Telegraf.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u