Fudbal

ZAVRŠEN UO ZVEZDE: Tončev predložio Zorana Filipovića za novog trenera crveno-belih!

Objavljeno: 26.05.2015 | 02:03Izvor: Telegraf.rs

Postavlja se pitanje da li se na Marakani 'zezaju' ili stvarno ozbiljno razmišljaju o angažovanju nekadašnjeg fudbalera i trenera crveno-belih?

Upravni odbor Crvene zvezde nije doneo ništa novo na Marakani! Čekalo se ime sportskog direktora i novog trenera, ali je umesto toga stigao samo predlog Ivice Tončeva za naslednika Nenada Lalatovića.

U pitanju je legendarni fudbaler crveno-belih Zoran Filipović koji je od 2001 – 2003. godine jednom vodio najtrofejniji srpski klub. Tada je nasledio Slavoljuba Muslina.

– Ja sam predložio Zorana Filipovića za novog trenra. Ne znam da li će on to i postati jer ja sam jedan, a ima i 18 drugih članova UO. Mogu samo da kažem da drugih predloga nije bilo – rekao je Ivica Tončev kog je Lalatović nedavno ”pecnuo” jer je veličao bivše Partizanove trenere.

Na Marakani su takođe rekli da će vrlo brzo zasedati Odbor za hitna pitanja koji bi trebalo da reši ime novog trenera crveno-belih. Pripreme počinju 8. juna, a Zvezda će prvi deo odraditi u Sloveniji od 16 – 26 juna. Takođe, rukovodstvo kluba podržava raniju izjavu predsednika Svetozara Mijailovića.

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

– Navijači su u pravu, njihovi zahtevi traže odgovore kako bi Zvezda bila ono što svi očekujemo, najbolja. Nećemo odstupiti od strategije koju smo usvojili na Skupštini kluba, a uskoro ćemo objaviti i rezultate. Crvena zvezda postoji zbog svojih navijača i za svoje navijače i zato njihove stavove uvažavamo – rekao je Mijailović.

Uprava se takođe zahvalila Nenadu Lalatoviću na svemu i istakla da je mladom stručnjaku istekao ugovor.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u