Fudbal

VELIKA BRUKA ENGLEZA: Optužili navijače Partizana za prekid meča!

Objavljeno: 28.11.2014 | 10:55Izvor: Telegraf.rs

Dejli Mejl je neposredno posle trostrukog upada navijača na utakmici Totenhema i Partizana optužio srpske navijače da su izazvali prekid meča

Izgleda da su engleskim medijima Srbi krivi za sve, pa čak i kada je očigledno da to nije istina. Takva situacija dogodila se u četvrtak uveče kada je britanski portal – “Dejli Mejl”, bez ikakvog dokaza optužio srpske navijače da su uletali na teren. Evo o čemu se radi

Na utakmici Lige Evrope između Totenhema i Partizana dogodio setrostruki upad navijača na teren, a “Dejli Mejl” je istog trenutka optužio navijače crno-belih da su oni ti koji su prekinuli utakmicu i tako još jednom pokazao neverovatnu pristrasnost.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Pored toga što se odmah videlo da navijači ne dolaze sa dela tribina gde su bili smešteni srpski navijači, ovaj britanski mediji je bez razmišljanja optužio Srbe za incident, za razliku od srpskih medija koji su konstano samo izveštavali o upadu navijača na teren, ali bez ikakvih preudiciranja i nagađanja ko su te osobe.

Bar do trenutka kada je postalo jasno šta je pozadina čitave akcije.

Tek kada je ustanovljeno da je najverovatnije glavni razlog uletanja na terenmarketinški trik (obavezno pročitajte) Dejli Mejl je promenio naslov.

Foto: Daily Mail

Foto: Daily Mail

Na ovaj način se još jednom pokazalo da su engleski neviđeni licemeri, da su majstori u pridikovanju drugima, a da prethodno nisu počistili svoje dvorište i da su oni retko krivi za neki incident, ali kada je potrebno da se Srbi (ili bilo koji drugi narod) okrive, tada deluju munjevito.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u