Fudbal

TRENER VOJVODINE NENAD LALATOVIĆ: Jako volim Vučića, dabogda vladao Srbijom još pedeset godina

Objavljeno: 13.12.2016 | 15:15Izvor: Kurir

Trener Vojvodine Nenad Lalatović održao je više nego zanimljivu konferenciju za medije posle isključenja na utakmici u Ivanjici protiv Javora.

Sudija Bojan Nikolić odlučio je da udalji sa terena trenera Vojvodine nakon njegovog komentara na odugovlačenje igre protivničkog golmana. Nenad Lalatović je uoči poslednjeg meča polusezone (protiv Čukaričkog u sredu od 18 časova u Novom Sadu) odlučio da "otvori dušu" i poručio da nije kriv.

"U Ivanjici sam isključen jer sam rekao u 85. minutu aj reci golmanu da ubaci loptu u teren zadržava igru. Znate šta sam rekao o njegovom suđenju i seckanju igre posle Rada i kažnjen  sam sa 300.000 dinara i jednu utakmicu pauze. On je sa trideset metara rekao: Isključi Lalatovića. Prišao je četvrti sudija i rekao mi da je glavni poručio da moram da izađem Ja sam (u čudu) prekrstio, i morao sam da izađem. Kamera je sve vreme gledala u mene, a ja ne mogu da verujem da je on u izveštaju rekao da sam ga opsovao, a i kako bi on to čuo sa trideserak metara!? Bilo je malo što me je isključio i onda je dodao to što nije istina. Nijednog trenutka ga nisam uvredio, da sam to uradio - snosio bih posledice!", rekao je Lalatović.

Burno je govorio o svemu i ponovo pomenuo poligraf, sudiju Nikolića i sebe.

"Tražim od Slaviše Kokeze (predsednika FSS) da me ovoga puta kazni doživotno ako sam ružnu reč rekao gospodinu Nikoliću kada sam napuštao teren. Ako sam to rekao, Slaviša kazni me da ne radim više u srpskom fudbalu i da ja budem primer i da ne radim više u Srbiji! Ja imam kod kuće troje dece i da mi neko kaže njima da fali dlaka sa glave ja bih rekao: Secite mi ruke. Pa eto, vidite koliko volim svoju decu i nek ne mogu više da radim i zarađujem novac", u dahu je govorio Lalatović i još jednom ljutito poručio:

"Nisam rekao to što je napisao u izveštaju i molio bih Kokezu da nas suoči, želim poligraf i da me pitaju da li sam ga opsovao, ako pokaže, kaznite me doživotno!".

Na konferenciji za novinare, Lalatović je pohvalno govorio i o premijeru Srbije Aleksandru Vučiću.

"Nije lako raditi u velikim sistemima, pa teško je voditi i ovu državu, pogledajte kako Vučić vodi državu na jedan fenomenalan način. Sa nama Srbima je teško raditi, a on je pošten i čestit čovek i to odlično radi. Njega jako poštujem i ne bih sad da pričam o njemu, ali ga volim jako. Dabogda vladao Srbijom još pedeset godina, ja mu to želim iz sveg srca, pa ako on može da vodi Srbiju valjda mi možemo i ovaj naš fudbal na dobar način", rekao je trener Vojvodine.

A, onda se dotakao i Slaviše Kokeze, predsednika FSS, za koga ima samo reči hvale zbog rada u prethodnih šest meseci, ali ističe da može još mnogo da se uradi na klupskom fudbalu.

"Bio sam za to da dođe na čelo FSS i pogledajte kako reprezentacija igra, odmah je bolja klima. Želim da pravda dođe na videlo - kad može Vučić tako da vodi Srbiju, pa onda može i Kokeza tako da vodi fudbal kako mi to očekujemo, i kako ga vodi do sada, i znam da sa njim možemo mnogo toga dobro da uradimo. Pogledajte kako poklanja terene, opremu, i znam da idemo na Svetsko prvenstvo, ali hajde i ovaj klupski fudbal dovedemo u red i tu da napredujemo", poručio je Lalatović.

 

(Arena sport)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u