Fudbal

SRPSKI GOLMAN HTEO DA BIJE ALBANCA, SPASILI GA SAIGRAČI: Umalo tuča na kraju derbija Australije (VIDEO)

Objavljeno: 26.01.2017 | 16:23Izvor: Telegraf.rs

Varnice na kraju derbija Australije

Derbi australijske A lige doneo je pobedu Sidneja od 2:1 na gostovanju Melburnu, posle koje su značajno odmakli na tabeli direktnom rivalu na 1. mestu. Sidnej sada ima 43 boda, a Melburn na drugom mestu 32.

Sidnej su do pobede i preokreta predvodili Hološko i Ibini Isei, dok je gol za Melburn dao Troizi u 18 minutu.

Veliki australijski derbi doneo je i veliku nervozu na terenu, a kao što obično biva, poraženi je teško pretrpeo poraz. Tako je albanski fudbaler Besart Beriša, napadač Melburna nakon meča imao prilično žustar razgovor sa srspkim golmanom Denijem Vukovićem, koji je inače rođen u Australiji i ima njihovo državljanstvo.

Ono što je posebno interesantno, Beriša i Vuković su nedavno bili saigrači, pošto je srpski golman proveo jednu sezonu u Melburnu pre nego što je došao u Sidnej ove sezone, i tamo je igrao sa Berišom.

Printskrin: foxsports.com.au

Printskrin: foxsports.com.au

Očigledno su jedan drugome rekli neke ružne reči, a verovatno je Albanac prednjačio u tome, a zatim je otišao, posle čega se Vuković dodatno iznervirao i želeo dodatno da pojasni stvari sa Berišom.

No, u tome su ga sprečili ostali igrači Melburna.

Osim Vukovića na terenu su za Sidnej igrali i Miloš Ninković i Miloš Dimitrijević, a Ninković je učestvovao asistencijom za gol Hološka.

Pogledajte snimak duela:


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u