Fudbal

REŠENA MISTERIJA: Zvezda od Milana Kalinića pravi milionera

Objavljeno: 29.01.2017 | 10:06Izvor: Kurir

Tiket uplaćen u jednoj srpskoj kladinionici prema kome će njegov vlasnik zaraditi 2,1 milion dinara ako crveno-beli ostanu neporaženi u narednih 100 utakmica izazvala je buru na internetu.

Posle sedmog uzastopnog trijumfa crveno-belih u Evroligi, protiv Panatinaikosa u četvrtak, taj tiket je zapalio društvene mreže. Međutim, u početku nije bilo poznato ko je došao na takvu zanimljivu ideju.
Misterija je uskoro rešena. U pitanju je poznati glumac i navijač Zvezde Milan Kalinić.

Na njima su se mnogi oparili... Košarkaši Crvene zvezde
Na njima su se mnogi oparili... Košarkaši Crvene zvezde

Inspirisan sjajnim igrama košarkaša Crvene zvezde u Evroligi i ABA ligi, Kalinić je svratio do obližnje kladionice, gde je za svojih 210 dinara uloga zatražio da mu se da specijalna ponuda za mogućnost da crveno-beli u narednih 100 mečeva u svim takmičenjima zaređaju sa pobedama.

Kladionica je očekivano prihvatila Kalinićev izazov. Na njegovu ponudu uzvratili su kvotom 10.000, što znači da će poznati navijač crveno-belih dobiti 2.100.000 dinara samo ako njegovi ljubimci vežu 100 trijumfa u nizu. 

- Spavaš li mirno, vlasniče kladionice - poručio je Kalinić objavivši tiket na kojem je hemijskom napisao: „Lagano!“.

Ni pratioci nisu ostali mirni na ovu glumčevu hrabrost.

- E, ovo kad bi ti prošlo, kuću bih ti dao - dodao je jedan od njih.Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u