Fudbal

OVO NIKAD NIJE PRIČAO: Emotivna ispovest Peđe Mijatovića o pokojnom sinu će vas rasplakati

Objavljeno: 01.03.2017 | 22:11Izvor: Kurir

Legendarni fudbaler Partizana i Real Madrida Predrag Mijatović otvorio je dušu prvi put javno govoreći o nekim bolnim temama.

"Sad ću biti krajnje iskren i mislim da ovo nikad nisam pričao", rekao je čuveni fudbaler Predrag Mijatović na pitanje kako se nosio sa činjenicom da je osvojio sve, igrao u vrhunskim timovima, bio kao stranac direktor najvećeg kluba na svetu, a opet važi za nekog ko je ostao tako normalan čovek na zemlji.

"Nikada nisam konkretno odgovorio na ovo pitanje ali sad ću odgovoriti. Odgovoriću sa distance i svega što se dešavalo u životu svakog od nas. U nekoj mojoj najvećoj fudbalskoj slavi, kad sam bio u zenitu, a to je od 1994. do 1999, sve je išlo odlično i što se tiče profesije osećao sam se moćno. Istovremeno, bolest moga sina me je stalno vraćala na zemlju, u normalu. Išlo je kroz glavu: Vau, kako ti to dobro radiš i kako ti daješ te golove, pa gde je tebi kraj, druže? Znaš kad ti krene i pomisliš, i to se svima događa u zenitu, pa dođe otprilike ono: Sad da se popnem na ovu zgradu, možda bih mogao i da letim. Toliko se dobro i moćno osećaš. Kad god bi počela da mi kroz glavu prolazi ta euforija i ludilo navijača, moj sin, pokojni Andrej, imao je neku krizu. Često je završavao u bolnici i to su bile opomene. Opomene u smislu: "Sve je to super, bato. Sve ti, druže, dobro radiš, ali život je nešto potpuno drugo." I mislim da mi je sin bio balans da shvatim šta je život. Da život nije samo segment neke karijere. Ta nemoć da pomognem svom detetu, a pomoći nema", ispričao je nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Peđa Mijatović u razgovoru za Nedeljnik.

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u