Fudbal

Ovako Srbin lepi hrvatske fudbalere u Paninijev album za SP u Brazilu!

Objavljeno: 24.04.2014 | 19:00Izvor: Telegraf.rs

Čitalac Telegrafa poslao nam je fotografije kako on popunjava stranicu reprezentacije Hrvatske u čuvenom albumu sa samolepljivim sličicama. Na sličan način Brazilci lepe Argentince u svoje albume

Svetsko u prvenstvo u Brazilu je pred vratima, a jedna od nezaobilaznih propratnih stvari svakog Mundijala jeste čuveni Panini album sa sličicama koji svi fanovi širom planete nekoliko meseci pre početka brižljivo popunjavaju.

Od samog nastanka čuvenog albuma taj trend ne zaobilazi ni Srbiju, bez obzira na to da li naši učestvuju na planetarnoj smotri ili ne.

Ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu iz naše zemlje svake četvrte godine kupuju, prikupljaju i lepe sličice igrača reprezentacija koje će učestvovati na šampionatu sveta.

Međutim, pojedini srpski navijači imaju specifičan način kako lepe igrače pojedinih nacionalnih timova. Jedan naš čitalac na poseban način to radi s fudbalerima Hrvatske.

Kao što možete videti na fotografijama koje nam je poslao, očigledno u našoj zemlji ne mogu da pređu preko velikog rivalstva između ova dva tima, pa su tako odlučili da sličice sa hrvatskim igračima lepe naopako.

Ovo nije jedinstveni slučaj samo u Srbiji, jer i na pojedinim drugim delovima zemljine kugle pristalice različitih nacionalnih selekcija na ovaj način lepe igrače rivalskih timova.

Tako i Brazilci naopako lepe Argentince, a ne sumnjamo ni da je i u Argentini na isti način postupaju s igračima iz “zemlje kafe i sambe”.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u