Fudbal

MASOVNA TUČA NAVIJAČA: Povređen pristalica Crvene zvezde u sukobu sa Grobarima!

Objavljeno: 29.10.2014 | 19:01Izvor: Kurir

Delije su se vraćale sa Vračara gde je odigrana utakica Kupa Srbije između Rada i Crvene zvezde, a Grobari su išli na utakmicu protiv OFK-e

Navijači Crvene zvezde i Partizana sukobili su se danas u kasnim popodnevnim satima na Autokomandi, a jedan mladić (24) je povređen u masovnoj tuči.

Prilikom obračuna jedna osoba je pucala.

- Iako se najpre mislilo da je jedan od učesnika tuče ranjen iz vatrenog oružja, ispostavilo se da je ispaljen samo jedan metak u vazduh. Jedan od huligana je pao na beton i zadobio lakše telesne povrede, odnosno oguljotine - kaže dobro obavešteni sagovornik Kurira.

Do sukoba je došlo oko 15.50 kod taksi stanice na Autokomandi kada su se srele dve grupe navijača. "Delije" su se vraćale sa Vračara gde je odigrana utakica Kupa Srbije između Rada i Crvene zvezde, a "Grobari" su išli na stadion "Partizana" gde se od 16.30 igra prvenstveni meč Partizan - OFK Beograd.

Povređen je navijač Crvene zvezde iz "Valjeva", koji ima 24 godine. Hitna pomoć ga je zatekla sa povredom iznad leve podlaktice. Povređeni mladić je odmah prevezen na VMA, u svesnom je stanju i može da komunicira.

- On je najpre rekao lekarima da je ranjen iz pištolja, međutim oni su utvrdili da je zadobio povrede prilikom pada - dodaje naš sagovornik.

Policija je u obližnjem kontejneru pronašla oružje iz kog je pucano, a napadač je ubrzo uhvaćen.

Očevici su napadača opisali kao veoma mladog, visokog oko 170 cm, obučenog u plavu jaknu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u