Fudbal

HULIGANI URINIRALI GOLMANU U FLAŠICU: Kada je popio, skandirali mu da ima sidu

Objavljeno: 16.09.2014 | 21:08Izvor: Kurir

Golman nižerazredne švajcarske ekipe Muri Reto Felder doživeo je u najmanju ruku neprijatno iznenađenje na subotnjoj utakmici protiv ekipe Badena

Golman nižerazredne švajcarske ekipe Muri Reto Felder doživeo je u najmanju ruku neprijatno iznenađenje na subotnjoj utakmici protiv ekipe Badena.

Naime, huligani su na utakmici četvrte lige uspeli da se domognu Felderove bočice s vodom, a zatim je neko od njih urinirao u flašicu.

Oni su posle toga vratili flašicu na mesto, kao da se ništa nije dogodilo, a golman Murija nije primetio šta se događalo iza njegovih leđa.

Međutim, usledio je šok za Feldera. On je, ne sumnjajući ništa, popio tečnost iz flaše, da bi sa užasom ustanovio da je unutra urin, a ne voda.

Švajcarski mediji preneli su informaciju da su huligani nagovorili skupljača lopti da golmanu tokom drugog poluvremena zameni flašu, koja se nalazila pored gola.

Kada je Felder shvatio šta je popio huligani su počeli da skandiraju:

"Sada imaš sidu!"

"Nikada to ne bih očekivao. To je neviđeni primitivizam. Uzeo sam gutalj, primetio sam da je tečnost topla, ali sam pomislio da se ugrejala na suncu. Kod drugog sam shvatio da nešto nije u redu", rekao je golman Felder.

Trener Murija Beat Hubel bio je šokiran.

"Ovo je stvarno vrhunac ogavnosti, ovo prevazlazi sve", rekao je Hubel.

Predsednik Badena Tomi Braun izvinio se golmanu u ime kluba i rekao da klub sprovodi internu istragu.

Policija je najavila da će pregledati snimke sa sigurnosnih kamera kako bi uhvatila počinioce protiv kojih će biti podnete krivične prijave.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u