Fudbal

HAHAHAHAHA! Hrvati prsli s mozgom: Srbi i Bosanci pokušali da prekinu utakmicu sa Češkom!

Objavljeno: 19.06.2016 | 10:29Izvor: medio.rs

Bolest kojoj nema leka! Hrvati "imaju informacije" da utakmicu njihove reprezentacije sa Češkom na Evropskom prvenstvu u Francuskoj nisu pokušali da prekinu članovi Torcide nego - Srbi i Bosanci

Bez obzira što su dan ranije svi hrvatski mediji trubili kako su i vrapci na grani znali da će Torcida probati da prekine meč, kako je i francuska policija imala tu dojavu, pa da su se navijači Hajduka čak pohvalili na internetu i odakle su bačeni topovski udari na teren, desio se veleobrt. Nisu krivi Hrvati nego Srbi i Bosanci! 

printscreen

Prema neslužbenim informacijama koje smo dobili kasno sinoć, deo huligana koji su izazvali petominutni prekid utakmice Hrvatska - Češka u Sent Etjenu nisu državljani Hrvatske već Srbije i BiH! Taj deo huligana je uhapšen, nalaze se u zatvoru u Francuskoj i nad njima se sprovodi kriminalistička obrada.

Prema nezvaničnoj priči, neki od ovih prestupnika su uspeli da nabave dresove reprezentacije Hrvatske, pa su tako u kockicama izazvali "bengalski" prekid utakmice, koji hrvatsku reprezentaciju na kraju može da košta nastupa na EP ili u nekim od predstojećih kvalifikacija. 

Da se zaista radi o "uvoznim" huliganima dalo se naslutiti i po reakcijama hrvatskih navijača, koji su se u jednom trenutku, nakon bacanja baklji, fizički sukobili sa izazivačima nereda - stoji u tekstu koji je objavila Slobodna Dalmacija.

Tužno, smešno ili urnebesno - vi prosudite.

Informer.rs


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u