Fudbal

ENGLEZI NAŠLI KRIVCA: Ruske huligane je u Francusku poslao Putin kao deo specijalnog rata!

Objavljeno: 19.06.2016 | 13:42Izvor: medio.rs

Engleski politički zvaničnici čvrsto veruju da je ruske huligane u Francusku poslao Vladimir Putin, sa direktnom naredbom da prave haos, kao deo njegovog specijalnog rata protiv ostatka Evrope

Ovu tvrdnju neimenovanog visokog zvaničnika iz britanske vlade objavio je list Obzerver, a potom su preneli gotovo svi mediji sa Ostrva.

Dve su osnove na kojima se ovo ubeđenje britanske vlade temelji: prvo su reči direktora policije iz Marseja, koji je rekao da su ruski huligani strahovito uvežbani i spremni došli da se tuku u Francuskoj za vreme Evropskog prvenstva, kao da su deo specijalnih jedinica. I drugo je poruka koju je huliganima poslao jedan visoki ruski zvaničnik, koji ih je podržao da samo nastave!

Teško je dokazati tvrdnju da je Putinov režim direktno poslao huligane da prave haos u Francuskoj, ali mnoge od njih videli smo na slikama i snimcima u opremi koju nose ruski specijalci. Smatramo da je ovo deo Putinovog specijalnog rata - rekao je neimenovani član britanske vlade medijima na Ostrvu.

Dvojica Engleza, Endrju Beš iz Portsmuta i Stjuart Grej iz Lestera su i dalje u komi, pošto su u okršajima sa Rusima pretučeni štanglama i čekićima, kako tvrde mediji iz Londona.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u