Fudbal

ČELSI: Drogba dobrodošao kući!

Objavljeno: 25.07.2014 | 21:41Izvor: Kurir

Engleski premijerligaš Čelsi zvanično je saopštio da se legendarni napadač Didije Drogba vratio na Stamford Bridž

LONDON – Engleski premijerligaš Čelsi zvanično je saopštio da se legendarni napadačDidije Drogba vratio na "Stamford Bridž".

Reprezentativac Obale Slonovače potpisao je jednogodišnji ugovor sa "plavcima" i tako se vratio u klub u kojem je prethodno proveo osam godina. On je u periodu od 2004. do 2012. godine za Čelsi odigrao 341 utakmicu i postigao 157 golova.

"Ovo je bila laka odluka. Nisam mogao da odbijem priliku da ponovo radim sa Žozeom. Svi znaju da imam poseban odnos sa ovim klubom i uvek sam imao osećaj da je to moja kuća. Moja želja za pobedom je ista kao i ranije i radujem se što ću moći da pomognem ekipi. Uzbuđen sam zbog novog poglavlja u karijeri", rekao je 36-godišnji Drogba

Drogba je tako ponovo postao deo mašinerije Žozea MurinjaČelsi se u ovom prelaznom roku ozbiljno pojačao i nema sumnje da "plavci" u novu sezonu ulaze sa velikim ambicijama.

Didije Drogba je posle odlaska iz Čelsija 2012. godine odigrao jednu sezonu uŠangaju, dok je prošle godine branio boje turskog Galatasaraja, za koji je na 37 mečeva postigao 15 golova.

View image on Twitter
Chelsea FC         @chelseafc
Follow

Welcome back, @didierdrogba! http://che.lc/PYD9dX  #CFC


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u