Fudbal

ADEME, RIBA TI JE AVION: Osvanule fotke gole Sofije Milošević

Objavljeno: 20.03.2017 | 14:31Izvor: Kurir

Opasna Devojka fudbalera izazvala burne reakcije posle objavljivanja novih fotografija

Sofija Milošević, devojka srpskog fudbalera Adema Ljajića, zapalila je internet svojim golišavim fotkama!

Lepa plavuša koja manekensku karijeru gradi u Italiji razgolitila se pred objektivom, a fotografijama se pohvalila na društvenim mrežama. Sofija je svesna svog seksepila i izvajanog tela, pa ga rado pokazuje svojim obožavaocima.

Duge noge za gledanje... Sofija MiloševićDuge noge za gledanje... Sofija Milošević

Manekenka rođena pre 27 godina u Beogradu već se slikala za američki Plejboj, a njene fotografije u toplesu svakako su skrenule pažnju celog sveta koji prati lepotice. U Americi je dobila i umetničko ime Sofija Milo, a tamošnji mediji proglasili su je erotskom senzacijom iz Srbije. Ovog puta je sve to ponovila, na opšte oduševljenje svojih obožavalaca. Pitanje je samo kako je na sve to reagovao njen izabranik Adem Ljajić.

Adem Ljajić i Sofija Milošević su zajedno od decembra 2015. godine. Fudbaler je pre nje imao nekoliko veza, a čini se da mu prisustvo lepe plavuše prija, pošto pruža kvalitetne partije u dresu ekipe Torina, člana Serije A.

Upecao pravu... Adem Ljajić i Sofija MiloševićUpecao pravu... Adem Ljajić i Sofija Milošević

Ume i da bije
SOFIJA: TRENIRALA SAM BOKS

Jednom prilikom Sofija Milošević je otkrila kako održava vitku liniju:
- Svaki dan 40 minuta preskačem konopac bez prestanka. Tako aktiviram svaki mišić. Jedno vreme trenirala sam i boks. Veoma sam odgovorna kada su vežbe u pitanju, tako da mi i posle napornog dana nije teško da ustanem u pet ili šest ujutro i odradim ono što treba. Da bi mi koža izgledala lepo, pijem mnogo vode i čajeva.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u