Hrvatska

Ušetao u kafić i počeo da puca iz automatske puške, ima mrtvih!

Objavljeno: 26.07.2014 | 14:29Izvor: Telegraf.rs

Najverovatnije je reč o bračnoj svađi između konobarice i njenog supruga. Muškarac je ušao u lokal u Osijeku i počeo da psuje, a nakon svađe otišao po automatsku pušku i počeo da puca. Prema zvaničnim informacijama poginuli su jedan muškarac i žena

Jedna žena i jedan muškarac ubijeni su nešto posle 11 sati u kafiću u Osijeku, a muškarac koji je pucao na njih i dalje je u tom ugostiteljskom objektu. Sat vremena nakonpucnjave u caffe baru “Tiho” u Ulici Leopolda Mandića u Osijeku, dva vozila Hitne pomoći i dalje sa upaljnim rotacijama stoje na glavnom putu i ne mogu da priđu ugostiteljskom objektu u kojem navodno traje talačka kriza.

Ceo kraj je okružen specijalcima koji su u nekoliko navrata razmenili vatru sa nepoznatim muškarcem koji je ušao u kafić s automatskom puškom i počeo da puca. Prema rečima Tihomira Međugorca, sina vlasnika kafića, najverovatnije je reč o bračnim nesuglasicama, prenosi jutarnji.hr. 

Radnica lokala Slađana Petričević je u brakorazvodnoj parnici, a u lokal je došao njen suprug koji je odmah počeo da viče. Odjurio je do auta i uzeo automatsku pušku i počeo da puca. Ni policija, ni ekipe Hitne pomoći ne mogu da priđu lokalu i pruže pomoć ranjenima.

Ne zna se tačan broj gostiju lokala koji su unutra zarobljeni.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u