Hrvatska

TURISTKINJA KAKILA PO HRVATSKOJ GALERIJI: Devojka bez blama vršila veliku nuždu u muzeju!

Objavljeno: 29.05.2015 | 01:00Izvor: Telegraf.rs

- U bližoj, a ni daljoj istoriji Galerije Meštrović nismo upamtili takvo ponašanje, niti isto predvideli kao mogućnost, pa priznajemo, i sami smo ostali zatečeni - rekla je direktorka ustanove Sandra Grčić Budimir

Prilikom razgledanja zapadnog dela vrta Meštrovićeve galerije u Splitu jedna starija turistkinja odlučila je da obavi veliku nuždu upravo tu, u vrtu. Čučnula je između tri čempresa i kamenog zida.

Kako su u Galeriji objasnili, stigla je velika grupa španskih turista, prenosi hrvatski portal “Slobodna Dalmacija” . U jednom trenutku spomenuta gošća odvojila se od grupe i počela da se “olakšava”. U tom činu ju je prekinula zgrožena radnica Galerije koja nije mogla da veruje svojim očima kada je spazila sa prozora.

Ono što je šokiralo sve jeste činjenica da “dama” nije nikoga pitala gde se nalazi WC. Uredan toalet nalazio se samo na pet metara od “mesta zločina”.

– U bližoj, a ni daljoj istoriji Galerije Meštrović nismo upamtili takvo ponašanje, niti isto predvideli kao mogućnost, pa priznajemo, i sami smo ostali zatečeni – rekla je direktorka ustanove Sandra Grčić Budimir.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u