Hrvatska

ŠOKANTNO, PRIJATELJI PODRŽALI SILOVATELJE IZ SPLITA: Mala ku..a je htela samo njihove pare!

Objavljeno: 09.02.2016 | 16:55Izvor: Kurir

Prijatelji trojice mladih Australijanaca, koji su platili 20.000 evra za svoju slobodu nakon što su proglašeni krivim za silovanje Norvežanke (18) u splitskom klubu "Tropik" 16. jula 2015., stali su u njihovu obranu nazivajući devojku malom ku...m" i "kur..m

Dilan Đohan (23), Ešvin Kumar (23) i Valid Latif (21) kojima su posle hapšenja oduzeti pasoši, vratili su se u Melbourne u nedelju posle sedam meseci provedenih u Hrvatskoj čekajući suđenje.

U zamenu za slobodu trojac je priznao silovanje i nagodio se upravo u dogovoru s Norvežankom i njenom advokaticom. Devojka se složila s kaznom i visinom odštete i sud je dogovor proglasio valjanim nakon što mu je dostavljen dokaz o uplati novca silovanoj Norvežanki.

Posle otkrivanja identiteta mladića, javnost ih je žestoko osudila. Iako su osuđeni obrisali svoje profile na društvenim mrežama odmah u ponedjeljak, njihovi prijatelji krenuli su da ih brane na internetu, a jedan od njih je napisao da je tinejdžerka samo "htela da izvuči lovu od Australijanaca".

"Nisu to učinili... direktna iznuda. Ta mala kuj* je samo htela novac", napisao je jedan njihov prijatelj, a prenosi Daily Mail Australia. Drugi je pak na Fejsbuku nazvao devojku kur***, javlja Herald Sun.

"Čudno je da niko ništa nije video ni čuo. Kur** je lagala da ima 17, iskamčila je novac, većina žrtava ima povrede na telu ili su ubijene, a ništa od toga se nije dogodilo: tačno je znala u što se upušta.

Mladići koji su napustili Hrvatsku, u slučaju da se nisu nagodili, mogli su da dobiju do 15 godina zatvora.Trojica Australijanaca pili su u klubu na plaži, a jedan je odvukao devojku u muški wc, gde su mu se kasnije pridružila i dvojica prijatelja.

Devojka je uspela da pobegne ali ne pre nego li su je silovali. Sperma trojice mladića pronađena je na njenoj odeći, a dvojica su priznala kako su imali s njom odnos, ali da je ona pristala na njega. Treći je i to porekao.

(jutarnji)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u