Hrvatska

PAKAO U HRVATSKOJ: Petorica silovala devojku i ostavili je vezanu za stolicu!

Objavljeno: 31.07.2014 | 11:56Izvor: Telegraf.rs

Radi se o devojci za koju se ne zna da li je bila pod uticajem alkohola ili se napila tokom večeru u lokalu u kom je pronađena. Silovatelji su je ostavili vezanu za stolicu sa selotejpom na ustima

Policija u Vinkovcima istražuje informacije koje su se pojavile na Fejsbuku, a tiče se tvrdnji da je pet osoba polivalo alkoholom i silovalo jednu devojko u okolini ovog grada u Hrvatskoj.

Policiji nije prijavljeno krivično delo, ali raspolažemo sa određenim informacijama koje proveravamo na terenu. Obavićemo nekoliko razgovora u vezi s ovim slučajem – rekla je Marina Bukal iz PU vukovarsko-sremske zadužena za odnose s javnošću.

Prva informacija o navodnom grupnom silovanju se pojavila na Fejsbuku, na kom je neko napisao da je pet osoba silovalo jednu devojku, a navedeno je i to da kada je devojka pronađena u jednom lokalu o okolini Vinkovaca, da je bila zavezana za stolicu i imala je selotejp na ustima.

Navodno, njoj je nekoliko osoba skinulo garderobu i polivalo alkoholom, a nakon toga su je grupno silovali, zavezali za stolicu i ostavili.

Reč je o mlađoj devojci za koju se ne zna da li je bila pod uticajem alkohola ili se napila tokom večeri u tom lokalu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u