Hrvatska

KONOBAR PREMLATIO TURISTU: Žalio se na uslugu, pa mu kelner razlupao glavu bokserom!

Objavljeno: 22.07.2014 | 18:36Izvor: Telegraf.rs

Holandski turista se žalio na sporu uslugu, a konobar u Poreču ga je premlatio. Holanđaninu je slomljena vilica, nos i naprsla mu je lobanja

Tražio večeru dobio batine! Hrvatska policija u Poreču podnela je krivičnu prijavu protiv Hajdina Bilalija (23), konobara porečkog restorana “Bijeli san”, zbog toga što je slomio vilicu Holanđaninu M. Rolemanu, koji je u restoran došao na večeru sa suprugom, četvoro dece i porodičnim prijateljima.

Roleman je bio nezadovoljan uslugom i nekoliko puta je prigovorio Bilaliju zato što predugo čekaju. Svedoci kažu da mu je Bilali rekao da odu i da ne moraju da plate ništa osim pića. Usledila je svađa, a zatim je Bilali fizički nasrnuo na gosta.

Udario ga je više puta pa je Holanđanin pao, a tom prilikom je zadobio teške povrede glave – prelom nosa, potres mozga i otvoreni prelom lobanje. Holanđanin je operisan u lokalnoj bolnici.

Neki svedoci tvrde da je konobar gosta udario u glavu bokserom, ali policija nema dokaza za to. U vreme napada Trg Matije Gupca, gde se nalazi restoran “Bijeli san”. bio je pun turista, pretežno Holanđana.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u