Hrvatska

Hrvatska predstavnica o tituli najgore obučene na Evrosongu: Bolje da sam lampu stavila na glavu!

Objavljeno: 25.05.2016 | 13:12Izvor: Blic

Nina Kraljić je, u skladu sa očekivanjima, ovogodišnja dobitnica neslavne nagrade "Barbara Deks" za najgore obučenog učesnika takmičenja za pesmu Evrovizije.

Hrvatska predstavnica je zbog toalete u kojoj se pojavila na sceni u Stokholmu bila predmet podsmeha na društvenim mrežama, a ona je za hrvatski RTL izjavila da bi je i sama od početka bila svesna da je haljina promašaj.

- Ni ja nisam bila zadovoljna haljinom. Nije praktična nimalo, i svako ima svoje mišljenje. S druge strane, ona je bila praktična za projekat, pošto nismo imali nikakvu scenu u smislu da imamo neka svetla i nešto je moralo da bude svetlost, i to je jednostavno mogla biti samo haljina. Osim ako ja imam lampu na glavi koja glumi svetionik, što je bila jedna od mogućih ideja, ali sam od te ideje odustala. Sad mi je malo žao - rekla je pevačica.

Sa druge strane hrvatski kreator Juraj Zigman, koji je dizajnirao haljinu, osuo je paljubu po evrovizijskim fanovima koji su Ninu proglasili za najbolje obučenu.

- Ko je ta grupa ljudi koja se skupila i određuje šta je "treš" i proglašava moju haljinu "trešom"? Istina je da su "treš" voditelji Evrosonga i celo to takmičenje - kazao je on za hrvatski "Story", i dodao:

Da mi je možda Žan Pol Gotije rekao da je moja haljina ružna, zapitao bih se da li sam nešto loše uradio. Ovako, siguran sam u svoj rad, zaključio je dizajner.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u