BiH

SVEDOK NAPADA U ZVORNIKU: Prvu pomoć ranjenima pružio je policajac Ramiz!

Objavljeno: 27.04.2015 | 22:46Izvor: Telegraf.rs

Policija na ulazu u Zvornik pregleda vozila koja ulaze u grad, na gradskim ulicama i u blizini objekata institucija te verskih objekata pojačane su mere sigurnosti

 

Jedan od poznanika ranjenih policajaca, koji je želeo da ostane anoniman, rekao je da je “sreća unesreći što napadač nije uspeo da uđe u stanicu policije jer bi tako ubio više ljudi”.

Drugi svedok koji se zove Aleksandar bio je u šetnji u blizini policijske stanice. kada je došlo do pucnjave. Prvo što je video je policajac koji leži u lokvi krvi ispred ulaznih vrata.

Foto: Tanjug/APFoto: Tanjug/AP


“U tom momentu izleteo je policajac Ramiz i počeo da galami da mu neko dovuče auto kako bi prevezao ranjenog policajca”, kazao je Aleksandar za RTRS. Članovi porodica povređenih policajaca ispred Opšte bolnice Zvornik očekuju vesti budući da je u toku operacija jednog od policajaca.

Foto: Tanjug/APFoto: Tanjug/AP

Nijedan od dvojice ranjenih policajaca nije životno ugrožen. Policija na ulazu u Zvornik pregleda vozila koja ulaze u grad, na gradskim ulicama i u blizini objekata institucija te verskih objekata pojačane su mere sigurnosti nakon napada u kojem je ubijen jedan policajac, a dvojica ranjena.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u