BiH

HOROR U ZVORNIKU: Šta se sve dešavalo u kući nasilnika pre ubistva dečaka (2)

Objavljeno: 23.08.2016 | 21:32Izvor: Kurir

Bosnu i Hercegovinu, ali i kompletan region, potresla je vest o monstruznom ubistvu dečaka (2) Lazara Rebića u Donjoj Kamenici kod Zvornika.

Za ubistvo dečaka iz Zvornika osumnjičeni su njegov ujak Mijat Stankić (38) i njegova nevenčana supruga Fata Durak (34).

Prema izjavama svedoka, ovaj dvojac je uvek bio problematičan, a komšije i porodica ubijenog su posle horora koje je prošlo nesrećno dete, otkrili stravične detalje.

Otac dečaka Slađan Rebić, Foto: Youtube/RTRS
Otac dečaka Slađan Rebić, Foto: Youtube/RTRS

Kako prenosi RTRS, pre ubistva, Fata je telefonirala, ali nije joj se svidelo što dete plače. Kada ga je udarila, on je pao i udario glavom u beton. Sakrila je telo i iste noći pobegla iz kuće. Klupko je poćelo da se odmotava kada je Fata pronađena u Živinicama.

U policijskoj stanici, Fata i njen nevenčani suprug Mijat su prebacivali krivicu jedno na drugo. Mediji prenose da su oboje imali problema sa alkoholom i da je Fata bila nasilna.

"Tukla je dete i bilo je modro sve", rekla je Milena Stankić, baka ubijenog dečaka.

Milena Stankić, Foto: Youtube/RTRSMilena Stankić, Foto: Youtube/RTRS

Ubijenog dečaka, njegovog mlađeg brata i oca je majka napustila i Centar za socijalni rad je decu dodelio na čuvanje baki, majčinoj majci, dok su oca dečaci samo posećivali.

Pre dva meseca, Mijat se preselio i sa sobom odveo i dečaka koga su često tukli.
Otac Slađan Rebić zbog loše materijalne situacije nije mogao da se stara o dečaku, ali kaže da je i ranije primećivao modrice.

Majka Rosa navodno ima zdravstvene probleme. Zašto je starateljstvo nad detetom povereno ljudima sklonim nasilju nije poznato.

Šta se još tačno dešavalo u kući u kojoj se dogodio zločin pokazaće obdukcija.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u