BiH

DNK ANALIZA OTKRILA STRAŠNU ISTINU: Monstrum iz Doboja napravio dete svojoj maloletnoj mentalno zaostaloj ćerki!

Objavljeno: 27.05.2016 | 14:59Izvor: medio.rs

Rezultati DNK analize potvrdili su da je Mićo Radonjić iz Stanova kod Doboja napravio dete svojoj maloletnoj mentalno zaostaloj ćerki!

Radonjić je uhapšen pre mesec i po dana po prijavi komšija, koje su posumnjale da je njegova ćerka trudna. Mićo je najpre sve priznao u policiji i određen mu je pritvor, ali je ubrzo promenio iskaz. Žalio se na odluku o određivanju pritvora, ali Vrhovni sud RS ga je odbio. Ukoliko bude osuđen, preti mu do pet godina zatvora.

Veliki doprinos ovoj istrazi dala je policija Srbije. Silovana devojčica je početkom maja prebačena u Beograd i prekinuta joj je trudnoća. Tom prilikom uzet joj je DNK uzorak, koji je pokazao da je zatrudnela s rođenim ocem, pa tužilaštvo u Republici Srpskoj sad ima čvrst slučaj protiv oca monstruma.

Inače, neuropsihijatri su veštačili Radonjića i utvrđeno je da je bio uračunljiv dok je silovao ćerku. Naveli su da on nije bolestan, već nastran i izopačen.

Mićo, pored silovane devojčice, ima još jednu ćerku i dva sina. Svi žive u trošnoj kući u selu Stanovi kod Doboja, a žive od dečjeg dodatka i naknade za tuđu negu, pošto su tri deteta, među kojima i silovana devojčica, kategorisana kao osobe sa posebnim potrebama.

Informer.rs

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u