BiH

DEČAK (9) IZ BIH STRADAO NA SANKANJU: Igrao se sa drugarima kada je naišao automobil

Objavljeno: 11.01.2017 | 09:35Izvor: Telegraf.rs

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao Faktor, dečak se sankao sa vršnjacima na improvizovanom sankalištu uz put Lugovi - Kaćuni kada se tragedija dogodila

Učenik četvrtog razreda osnovne škole inicijala E.H. poginuo je u utorak tokom sankanja u mestu Kaćuni kod Busovače.Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao Faktor, dečak se sankao sa vršnjacima na improvizovanom sankalištu uz put Lugovi – Kaćuni kada se tragedija dogodila. Školarac je spuštajući se niz put u jednom trenutku podleteo pod automobil koji je naišao i spasa mu nije bilo.

U MUP-u SBK-a je za Faktor potvrđeno da je danas oko 13:30 policiji prijavljeno da je devetogodišnjak dovezen u Dom zdravlja Kaćuni sa teškim telesnim povredama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći u mestu Luško polje.

– Dečak je odmah prevezen u bolnicu u Novoj Biloj ali je ubrzo podlegao povredama – kazao je za Faktor Rusmir Prohan, portparol MUP-a SBK.

U saobraćajnoj nesreći u kojoj je dečak nastradao učestvovao je golf za čijim volanom se nalazio R. J. (33) iz Busovače.

– Službenici kriminalističke policije izvršili su uviđaj na mestu događaja, a postupajući dežurni tužilac naložio je da se sutra uradi obdukcija tela preminulog kako bi se utvrdio uzrok smrti – istaknuo je Prohan za Faktor.

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u