Zdravlje

Zašto deliš savete kada si debela? Fitnes blogerka se isfotošopirala do savršenstva i dokazala VAŽNU stvar (VIDEO)

Objavljeno: 03.12.2016 | 22:09Izvor: Blic

Kesi Ho je jedna od najpoznatijih fitnes blogerki. Milioni je prate na društvenim mrežama a dobar deo devojaka mašta o tome da imaju telo poput njenog. Mislite da je to štiti od užasnih i zlobnih komentara na slikama? Grdno se varate!

 

Budući da je fitnes blogerka, u opisu njenog posla je da redovno postavlja fotografije svog tela i napretka, kao i da daje fitnes savete zainteresovanima. Ono što je sigurno jeste da je Kesi u boljoj formi od većine ljudi, ali to ne znači da nije primorana da se suočava sa uvredljivim komentarima. To takođe ne znači da je ti komentari ne bole.

Zato je ova blogerka rešila da napravi video u kome će navesti samo neke od najčešćih komentara koje dobija, i poslati važnu poruku svima koji to pogledaju.

"Ko si ti da deliš savete kada si toliko debela?", "Ako već shvataš ozbiljno svoj posao, smršaj", "Svi treneri imaju trbušnjake, a ti ne", "Bez uvrede, ali zadnjica ti je ravna", "Uvuci makar malo stomak", su samo neki od poruka koje dobija na svakodnevnom nivou. Zato je Kesi rešila da se virtuelno dotera. Smanjila je butine, povećala zadnjicu i grudi, smanjla struk i lice, i onda zadovoljno postavila novi selfi.

Na kraju snimka Kesi pita "šta biste vi promenili na svom telu?", a još jedna tema za razmišljanje nakon ovog snimka je - šta vi mislite, da li bi ta nova slika bila lišena uvredljivih komentara ili bi joj pratioci svakako pronašli neku strašnu manu?

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u