Zdravlje

Ona je smršala pametno: Rešila se 30 kilograma viška bez pritiska i mučenja

Objavljeno: 22.07.2014 | 11:26Izvor: Blic

Pedesetjednogodišnjak Džuli Beti iz Somerseta imala je izuzetno visak krvni pritisak kao posledicu gojaznosti, zbog čega je svakodnevno morala da pije veliki broj lekova. Zato je mislila da svakog trenutka može da umre i ozbiljno se zabrinula.

Kao dete, Džuli je uvek bila u formi i bavila se sportom, ali je 2006. godine doživela nesreću u kojoj je povredila rame i pa nije smela više da se rekreira. Njena kilaža je počela velikom brzinom da se uvećava, a sa 50 godina imala je 90 kilograma i nosila konfekcijski broj 50.

- Bila sam morbidno gojazna i depresivna. Osećala sam kao da mi se ceo svet ruši, sedela sam zatvorena u kući i nisam htela ni sa kim da pričam. Rame me je stalno bolelo, osećala sam se depresivno i nisam imala energije. Ali, kada sam otkrila da mi je krvni pritisak toliko visok da mi je zdravlje ugroženo, rešila sam da smršam - rekla je Džuli.

Džuli je rešila da proba "Body by Vi" program, pomoću kog je njena ćerka Ejmi izgubila 15 kilograma. Ovaj program se zasniva na šejkovima koji u periodu od 90 dana zamenjuju određene obroke. Tako je smršala 30 kilograma.

- Bila sam skeptična, ali kad sam videla rezultate moje ćerke, znala sam da nemam šta da izgubim. Ubedila sam i svog muža da zajedno promenimo način ishrane. Za samo deset dana osetila sam veliku promenu, a smršala sam 4 kilograma. Krvni pritisak mi je drastično opao, a moja doktorka je bila oduševljena. Sada se osećam kao da imam 21. godinu! Sada mogu da trčim za svojim unucima, mogu da se družim sa ljudima, a pre svega mogu da uživam u životu, jer mi više nisu potrebni lekovi da bih normalno funkcionisala - zaključila je Džuli.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u