Tehnologija

NE CEPAJTE FOTKE: Ova aplikacija sa slika briše neželjene goste!

Objavljeno: 28.07.2014 | 11:52Izvor: Telegraf.rs

Ako vam je neko svojom pojavom uništio lepu uspomenu, sada ga možete izbrisati i iz glave i iz života roku od 48 sati. Zbogom slučajnim prolaznicima kroz kadar, ali i bivšim ljubavnicima sa fotografija na kojima ste ispali savršeno!

Znate on kada vam padobranac uništi uspomene pojavljivanjem na fotkama? Recimo, prolaznik pored slike sa letovanja, ostali turisti u Luvru,  bivši muž u porodilištu pored deteta… Sada ta pojava ima i naziv: fotobomba, a izraz se našao i u Oksfordovom rečniku.

Ako želite da uklonite fotobombaša – bio on prolaznik, neko sa kim ne pričate, bivši ljubavnik, muž, šta god da je: sada postoji aplikacija koja ih brzinski briše sa vaših fotki, pa i iz vaših života.

spruced up

Spruced Up! vam pomaže da u getsbijevskom maniru izmenite prošlost, a možete ukloniti i bubuljice ili tetovaže.

Sada ide problem: da mi vam se savršena fotka vratila, potrebno je 48 sati i 5 funti, oko 600 dinara. Toliko košta jedna fotka, toliko se čeka na jednu fotku. Autori aplikacije su retuširali sve selebritije, od Kejt Mos i kraljice Elizabete, do kampanje za Dior ili Svarovski.

Rob Vilingam, autor, je rekao da mu je cilj bio da retuširanje koje je do sada bili ponuđeni poznatima poput Džesike Albe ili Anđeline, sada bude dostupno svima.

- Za razliku od drugih aplikacija, kod Spruced Up! je jedinstveno to što vaše fotografije obrađuju ljudi, a ne programi. Ljudi koji su za taj posao sjajno obučeni - dodao je Rob.

Sada zaista možete da modifikujete prošlost.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u