Tehnologija

Evo kako da vam ništa ne promakne na Fejsu

Objavljeno: 22.07.2014 | 16:55Izvor: Telegraf.rs

Najpopularnija društvena mreža na svetu uskoro će svim korisnicima omogućiti da sačuvaju sve postove svojih prijatelja ili grupa koje prate kako bi ih pročitali kada imaju vremena. Nova funkcija nosi naziv "Save", a pojaviće se i na mobilnim aplikacijama

Držanje koraka sa svim stvarima koje se pojavljuju na Facebook-u ponekad se čini kao nemoguća stvar. Prijatelji nas često “bombarduju” raznim postovima nekoliko puta dnevno, a niko nema toliko vremena kako bi pročitao sve što se postavi na društvenoj mreži. Na svu sreću Facebook je svestan ovog problema, i rešio je da svim korisnicima omogući novu opciju “Save”.

Ona će sačuvati sve linkove i druge sadržaje kako bi ih kasnije lakše pronašli i pročitali. “Save” će se pojaviti i na sajtu, ali i na aplikacijama za pametne telefone, iOS i Android

Pored toga što ćemo moći da sačuvamo linkove, moći ćemo i da zabeležimo lokacije, muziku, filmove i TV serije koje naši prijatelji postuju. Kada kliknemo na “save”, Facebook će to automatski sačuvati u novoj sekciji koja će se na mobilnim telefonima nalaziti u “More” tabu, dok će se na običnom desktop sajtu ovi linkovi pojavljivati u “sidebar-u”. 

Za sada, ove sadržaje nije moguće pogledati kada smo “offline”. Nova funkcija neće ponuditi neki visok nivo organizacije, pa tako neće biti moguće odvajanje linkova i pravljenje sopstvenih listi.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u