Showbiz

ZVEZDI GRANDA STAVILI PIŠTOLJ NA ČELO: Nadici Ademov pretili smrću ako ne otpeva pesmu

Objavljeno: 25.07.2016 | 09:42Izvor: Kurir

Zvezda "Granda" Nadica Ademov otkrila je za „Alo!“ neprijatno iskustvo koje je doživela na romskoj svadbi kada umalo nije bila ranjena.

"Često pevam na veseljima. Jednom mi se desilo da su vadili pištolj i pretili mi da neće biti dobro nikome ukoliko ne otpevam neku pesmu. U tom trenutku sam zaustavila muziku i rekla: „Ako ovaj čovek ne napusti veselje, ja ga napuštam!“. Onda su njega naravno sklonili i slavlje je nastavljeno kao da se ništa nije dogodilo ", otkrila je pevačica.

Pošto je poznato da se veliki bakšiši dobijaju na romskim svadbama, upitali smo Nadicu koliko je ona najviše dobila na takvim tezgama.

"Najveći bakšiš sam dobila u Berlinu za moju pesmu „Nekretnine“. Za tri reči pesme sam dobila četiri ljubičaste novčanice i onda su mi davali još i za druge pesme. Tada sam u ruci imala oko 8.000 evra. Pevala sam tada kod mojih prijatelja u Berlinu", objašnjava pevačica.

Proteklih dana se spekulisalo u vezi sa tim da je ova mlada folk pevačica u vezi sa Breninim sinom Stefanom Živojinovićem, ali ona kaže da ne želi o tome da priča jer joj ne treba marketing preko sinova poznatih žena.

Na pitanje da li je takva vrsta promocije potrebna Aleksandri Prijović, koja sa zabavlja sa Breninim pastorkom Filipom, Nadica kaže: - Aleksandri želim sve najbolje i da bude srećna sa Filipom.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u