Showbiz

ZOVE ADVOKATE U ZADRUGU! IZBIO HAOS OKO SLOBINOG RAZVODA! (VIDEO)

Objavljeno: 18.10.2017 | 21:29Izvor: Puls

Glavna tema rijalitija i dalje je veza Lune Đogani i Slobe Radanovića, kao i njegov razvod od supruge Kije Kockar.

Jelena Golubović napravila je novu scenu, a povod su i ovoga puta bili Luna i Sloba. Ona ih je ogovarala u spavaćoj sobi sa Žižom Stojanović i Zoricom Marković.

- On da hoće stvarno da se razvede tražio bi ovde da mu dovedu advokata, to je moguće. Ja branim Đoleta Đoganija koji je rekao da mu Luna vrati prezime, ona bruka familiju. Dobro je da ima još normalnih roditelja, ili barem normalnih stričeva - vikala je Jelena.

Žiža je pokušala da joj objasni da previše zadire u tuđu privatnost, i da je razlog tome to što je ona u Zadruzi veoma usamljena. To je još više razbesnelo rediteljku pa je nastavila, još žešće osula paljbu po blogerki i pevaču, i ponovo pozivala advokate.

Jelena GolubovićJELENA GOLUBOVIĆ • SCREENSHOT YOUTUBE / YOUTUBE

- Neka mi pozove advokata! Reći ću "Ok, pogrešila sam, stvarno je voliš"! Ja nemam problem da kažem da sam pogrešila. Ali tvrdim da on nju ne voli, ona mu je samo za provod. A kako njoj da bude dobro kad na tuđim suzama gradi karijeru - govorila je Jelena.

Zorica je takođe stala u odbranu Lune i Slobe, rekavši da tokom trajanja rijalitija nema dovoljno vremena da Sloba obavi proceduru razvoda, a Golubovićeva je i na to imala odgovor:

- Kako nema vremena, ovo traje do juna! - rekla je rediteljka.

 

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u