Showbiz

ZORICA MARKOVIĆ ISPROZIVALA NA MRTVO IME ANU BEKUTU I SNEŽANU ĐURIŠIĆ

Objavljeno: 20.09.2017 | 22:23Izvor: Puls

Zorica Marković je poznata kao osoba bez dlake na jeziku, ali ovakve prozivke i to na račun koleginicama za koje se mislilo da su u dobrim odnosima, niko nije očekivao.

Polako sam počela da se sklanjam (prim.aut.) sa estrade. Ne zato što se bojim konkurencije, već zato što ne mogu. Nije problem uložiti 5.000 evra, picnuti se, secnuti, zategnuti, napućiti se, kao što svi rade. Ja imam materijala, bila sam pi*ketina. Potrebno mi je samo malo da se korigujem. Hvala bogu, medicina je napredovala, skini, dodaj i Zorka opet pi*ketina kao avion, ali ja to neću. Neka i Snežana Đurišić, i Ana Bekuta, i sve pevačice prave od sebe šta hoće, liče na plastične mumije - poručila je pevačica u intervjuu za "Kurir", a zatim dodala:

- Kad se napuće, izgledaju kao da ih je pegla udarila u usta. Ništa im ne zameram, ali imam pravo da to ne želim. I sada sam jedna od najboljih riba na estradi, nekome se sviđam, a nekome ne. Uzmi ili ostavi. Kraj. Što bih se seckala da bih se dopala nekom frajeru ili narodu? Ma je.e mi se, bre! Nije mi problem da na ulicu izađem sa stomakom i bez šminke. To sam ja! Ako neko ne provaljuje da imam drugih kvaliteta, onda mi ne treba.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u