Showbiz

ZORICA DUKIĆ KONAČNO OTKRILA PRAVU ISTINU O ODNOSU SA BIVŠIM CIMERIMA, A ZATIM IZNENADILA ODGOVOROM O GASTOZU!

Objavljeno: 12.09.2017 | 09:52Izvor: Puls

Nekadašnja pobednica "Parova", Zorica Dukić, ponovo će se naći na malim ekranima, a tom prilikom je izjavila da se nada da u rijalitiju neće gledati barem 99% ranijih učensnika "jer su dosadni".

Tim povodom je progovorila o bivšim cimerima, o odnosu koji imaju danas, ali i o bivšem dečku Nenadu Marinkoviću Gastozu.

Zorica DukićZORICA DUKIĆ • INSTAGRAM

- U poslednjih 15 dana mi se javljaju svi oni sa kojima sam bila na ratoj nozi, Vladimir Tomović, Dalila, Mladen.. Dalila mi je baš malopre pustila poruku "Bilo nekad, daj da se mirimo". Samo ih listam i gledam ko će se sledeći javiti. Što se mene tiče mogu da im kažem "dobar dan" kad se sretnemo, ali nemam nameru da ikad popijemo kafu. Oni su mi priređivali pakao, potrudili se da mi što više otežaju boravak i to po meni nisu ljudi, to nije bila igra, to je loš čovek. Ne pravim razliku da li je zatvoren prostor ili ne, loš čovek je loš čovek. Sa Nenadom sam ostala u prijateljskim odnosima, što je i logično jer smo bili u vezi i sa još nekim sporednim igračima. Armina, Mira, neke takve devojke koje nisu bile spremne na sve da dođu do finala, koje su bile normalne - izjavila je Zorica za portal "happytv.tv".


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u