Showbiz

ZMAJ OD ZVEČKE, VITEZ I SKIDANJE GAĆA: Pogledajte kako je izgledala audicija za nove učesnike "Parova"!

Objavljeno: 25.05.2015 | 16:36Izvor: Telegraf.rs

Jedan od kandidata koji su se prijavili na kasting TV "Hepi", dobiće priliku da na jedan dan uđe u rijaliti

Anonimni kandidati juče su imali priliku da se prijave za ulazak u vilu rijalitija “Parovi”. Interesantni učesnici kastinga došli su na TV Hepi iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, pa čak i iz Švedske, a većina njih jedva je čeka da uđe u vilu, da se skine i pokaže šta ima u gaćama.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Kandidati se nisu nadmetali, već su se uz pesmu odlično zabavljali i uz smeh učinili da im vreme provedeno u čekanju prođe brže. Svirale su se pesme za svačiji ukus na gitari i harmonici, te su se mogli čuti i narodnjaci i stari rok.

Pogledajte šta su nam rekli Damir, Predrag i Darko, a i kako Tibetanac radi sklekove:

Pančevački Džej, Lazar Đorđe (54) nije se odvajao od svoje harmonike. Razveden je i ima troje dece, a u “Parove” želi da uđe kako bi zabavio i oraspoložio aktuelne učesnike rijalitija.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

U jednom trenutku pometnju je napravila koza, koja je sasvim ležerno ušetala u masu. Nismo sigurni ko je doveo ovog nesvakidašnjeg ljubimca, ali svakako je ona ostala zapažena.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

U vili imamo Zmaja, pa Gregurić Zdenko (47) misli da samo on nedostaje kao Vitez iz Petrovaradina. Zdenko drži piceriju u Novom Sadu gde je vlasnik i jedini radnik.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Čovek koji je došao iz Švedske, kaže da je prevalio put kako bi pozdravio Zmaja od Šipova koji mu je nedavno bio gost na nedelju dana. Pored Zmajevih fanova, bio je i veliki broj onih kojima jefavorit Nenad Marinković Gastoz.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Većina muškaraca je želela da upozna Macu Diskreciju koja je u potrazi za mačorom. Darko Marković (29) dobio je nadimk Zmaj od Zvečke od žena, jer je kako kaže obdaren, zbog čega misli da će biti dovoljno dobar za starletu.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Kandidat koji nam je izuzetno privukao pažnju bio je Ivan Tamur sa Voždovca, poznatiji kaoTibetanac. Nije prestao da trenira, iako ima 57 godina, pa nam je i pokazao da još uvek može da uradi seriju od 50 sklekova.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Bilo je i onih iz bivše Jugoslavije, među kojima je bio i Predrag Spaić (25) iz Bara, koji je došao da bi ispunio želju mami. Za razliku od njega Damir Mohorić (28), hrvatska zvezda, stigao je iz Rijeke kako bi se predstavio Srbiji.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Damir je postao poznat nakon što je pred kamerama laserski uklonio dlake sa zadnjice. Nagradu za lice godine dobio je od emisije “Red Carpet” 2008. a trenutno se bavi plesom i pisanjem bloga.

(N.J.)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u