Showbiz

ŽIKA BESAN JER MU JE POBEDA IZMAKLA: Bilo ko osim Jelene da je pobedio, bio bih srećan

Objavljeno: 01.07.2016 | 12:13Izvor: Kurir

Pevač grupe Viva Romana iskazao je svoje nezadovoljstvo zbog trijumfa Jelene Golubović.

Superfinale Farme 7 oborilo je sve rekorde gledanosti. Do samog kraja stigli su Jelena Golubović i Žika Đorđević, ali je, ipak, pobedu odnela rediteljka, koja je postala bogatija za 50.000 evra. Žika je zauzeo drugo mesto.

Pevač grupe Viva Romana otkrio je za Pink.rs kako se oseća zbog činjenice da mu je tako malo trebalo da pobedi, ali se njegovi snovi o trijumfu nisu ostvarili.

"Razočaran sam samo iz razloga što mi je za dlaku izmakla pobeda. Nisam imao predstavu o tome da sam ostavio dobar utisak i da sam dobio mnogo fanova. Kada sam sinoć postao svestan da je to bilo tako blizu, a zapravo tako daleko, bilo mi je malo žao", iskren je Žika, koji je izrazio nezadovoljstvo zbog Jelenine pobede.

"Bilo ko da je pobedio osim Jelene Golubović ja bih bio mnogo više zadovoljan. Ona zaista nije pružila ništa što bi moglo da doprinese nekom šou programu, a i njen stav prema životu, stvarima i ljudima je nešto što se meni ne dopada uopšte", ističe Žika.

Ipak, pevač je bio presrećan što je većina farmera navijala za njega, a sam doček u studio u Šimanovcima oborio ga je sa nogu.

"Osećaj je bio predivan i neverovatan. Onakav veličanstven doček u studiju je za mene bilo pravo otkrovenje i bio sam presrećan", završava Žika koji dodaje da će uskoro poštovaoce svoje muzike obradovati novim pesmama.

Foto printskrin

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u