Showbiz

ŽESTOKO Ljuba Pantović odgovorila na Kristijanove uvrede! (VIDEO)

Objavljeno: 15.01.2017 | 10:33Izvor: Alo!

Kristijan Golubović ponovo se oglasio iz zatvora, kako bi "Parovima" otkrio istinu o odnosu Aleksandre Subotić i oca njenog deteta Aleksandra Čabarkape.

- Pitate se otkud ja u celoj priči? Pre sedam godina ležao sam u zatvoru u Mačvanskoj kada su jednog dana u moju sobu doveli čoveka. Po manirima sam odmah video da je neki klošar. Upozorili su me da je veliki cinkaroš i smrad, i da ga oteram iz sobe. Sutradan sam ga istukao i isterao iz sobe, to mogu svi da vam potvrde. Slušam tu voštanu lutku Aleksandru Subotić kako priča laži koje joj je ispričao mamin jeb*č, kako ja otimam ljudima i malteretiram ih. Nikad nikog nisam udario prvi, niti uzeo nešto na silu - rekao je, između ostalog, Kristijan a cela njegova izjava puštena je svim učesnicima "Parova" i novinarima koji su sinoć bili gosti vile.

Ljuba PantovićLjuba Pantović, Foto: Jutjub printskrin

Aleksandra se sve vreme smejala, a posle Golubovićevog intervjua usledelo je novo iznenađenje - u vilu se uključila Ljuba Pantović.

- Ne može tamo neka Kristina, zatvorska devojčica, da priča s kim sam ja to bila, čovek me ne poznaje. Video me je jedino na "Farmi", kad nisam htela da mu pružim ruku jer me je ogovarao sa starleticom i pevačicom u pokušaju. To je njega smrtno uvredilo. On je devojčica jer je imao analni seks u zatvoru, ali o tome ćete već čitati jer ću ja sad da razvežem jezik! Tek ćete da vidite na šta sam ja spremna! - zapretila je Ljuba.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u