Showbiz

ŽERA ISPROZIVAO MERLINA: Dino mi se zgadio, pljuvao je po Beogradu, a sada ovde drži koncerte! (VIDEO)

Objavljeno: 22.10.2016 | 10:54Izvor: Telegraf.rs

- On je meni svoje lice pokazao u Sarajevu tokom rata. Devedesetih je znao pod koju zastavu da stane i zato je napravio karijeru - rekao je Dražen Žerić Žera, frontmen "Crvene jabuke"

Frontmen benda “Crvena jabuka” Dražen Žerić Žera kaže da mu se Dino Merlin tokom rata zgadio, kao i da je šokiran tome što je Merlin posle svega što je pričao o Beogradu i Srbima, održao nekoliko koncerata u Srbiji.

Žera je bez dlake na jeziku opleo po Dinu i njegovoj odluci da se na koncertu koji je održao u “Areni” zabrani unošenje srpskih zastava.

– Dino Merlin je endem! Ako je on zabranio unošenje zastava na koncert u Areni, onda je on glup kao noga. Kad su bile one nesrećne godine, svi znaju šta je pričao o Beogradu, ali hvala Beogradu što mu je napunio Arenu – izjavio je Žera za “Informer” i izneo nekoliko detalja o tome kako se Dino Merlin ponašao tokom rata u Sarajevu.

– Ne bih ja o Merlinu da komentarišem previše. On je meni svoje lice pokazao u Sarajevu tokom rata. Posle takvih stvari o kojima nerado govorim, ne bih pričao mnogo o njegovom ponašanju. Skidam mu kapu zbog nekoliko dobrih pesama, a za sve ostalo treba da zahvali bogu što se našao na “pravom mestu u pravo vreme”. Devedesetih je znao pod koju zastavu da stane i zato je napravio karijeru – zaključio je Žera.

 

 

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u